אחלה - מסעדת בשרים משובחת

סלטים

כל אחד מהסלטים והתוספות המוגשים על ידנו, מיוצרים מידי יום מחומרי גלם טריים
וטבעיים, תוך שמירה על מגוון ייחודי המשתנה מעת לעת.

 

20 סוגי סלטים טריים ופיתות מהטאבון - חופשי ללא הגבלה (מחיר לסועד) 20 ₪
צ’יפס קטן / גדול 20 ₪/ 24 ₪
אחלה חומוס (מסבחה גרגירים) 24 ₪
חומוס פטריות מומלץ! 28 ₪
טחינה / אחלה טחינה (עם הרבה שום ופטרוזיליה) 24 ₪
חומוס / טחינה (מיני) 20 ₪
פטריות חמות 24 ₪
סלט ירקות גבי (גם בריא יותר) 20 ₪
סלט ירקות עם טחינה 24 ₪
חציל בלדי בתוספת שום, לימון וטחינה 20 ₪

 

תבשילים 

ממולאי אחלה נעשים יום יום מבשר עגל טרי באיכות שיא בתוספת צנובר ואורז בנוסח השף. המנות מוגשות על מצע קוסקוס אותנטי/אורז

מפרום בנוסח טריפוליטאי 35 ₪
מוסקה אורגינל 35 ₪
פלפל ממולא 35 ₪

 

דגים

(מטוגנים בשמן זית / על האש)

דניס צ’יפורה (דג שלם עם עצמות על האש) 78 ₪

פילה דניס (ללא עצמות מטוגן בשמן זית) 78 ₪

פילה אמנון (ללא עצמות מטוגן בשמן זית) 78 ₪

 

מרקים תימנים

 חילבה - המעדן התימני בשמו העממי, הוא צמח חד-שנתי, אשר לבנים וגרעיניו צהובים.
במטבח התימני, משמש צמח זה להכנת מטבל, אותו מכינים על ידי השריית גרעיני החילבה למשך הלילה ולאחר מכן מסננים אותם, מערבבים עם תבלינים, ומקציפים עד לקבלת קציפה יציבה.
את רוטב החילבה, נהוג לאכול עם פיתה תימנית או לחוח יחד עם מרקים תימנים והוא גם בריא!
זרע החילבה מכיל ספונינים וסטרואידים בהם משתמשים ליצור תרופות. בנוסף, מפיקים ממנו
שמנים ריחניים, חומצות אמינו, וכן ויטמינים ומינרלים כגון סידן וברזל.

 

מרק ירקות 25
מרק שעועית 25
מרק בשר 54
מרק רגל 54